Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

12. kolovoz 2020.

Vijesti

Radunice, 14. srpanj 2020.

ZAVRŠENO „DJEČJE LJETO“ U ŽUPI SVETE ANE RADUNICE 2020.

U nedjelju, 12. srpnja završeno je šesto po redu „Dječje ljeto“, pod motom susreta „Mali koraci daleko vode“.

U nedjelju navečer, 12. srpnja 2020. završeno je šesto po redu „Dječje ljeto“, pod motom susreta „Mali koraci daleko vode“.

Prvi dio završne večeri se događao na trgu ispred crkve gdje su sudionici otpjevali i otplesala jednu pjesmu, koju su naučili kroz protekla tri dana. Potom su animatori pozdravili sve prisutne i najavili raspored igara: bacanje jajeta, dječja alka i potezanje konopa

Dok je trajalo kratko prikazivanje šaljivog dnevnika iz života župe Radunice, sudionici su imali prigodu okušati se u kvizu iz povijesti župe u kojem su pitanja bila povezana s jubilejom 150 godina postojanja župe.

Po završetku takmičenja bio je poslužen roštilj za sve sudionike. U završnu večer bilo je uključeno polovica župljana, a dio se priključio i onih koji se nedavno odselili iz ove župe u druga mjesta, ali rado navrate kako bi ispratili zbivanja u Radunicama.

„Zahvaljujući vrijednim i požrtvovnim animatorima, sve je prošlo uredno pripremljeno i radosno. Ovakvi susresti povezuju župljane a župu čine pomlađenom i životnom. I nakon stoljeće i pol župa će živjeti. Iako malo stado brojem - puno je života. Ujedno zahvaljujemo i Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ Sarajevo za potporu kroz ovo i protekla Dječja ljeta“, ističe se u priopćenju koje potpisuju župnik vlč. Ilija Orkić i animatori. (kta)

foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    5. kolovoz 2020.

    Udienza Appello Papa Libano

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: