Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

8. kolovoz 2020.

Vijesti

Split, 2. srpanj 2020.

ZAPOČELA VELIKA LJETNA AKCIJA "UZMI 3 - PLATI 2" U SVIM KNJIŽARAMA VERBUM!

Od 1. do 31. srpnja 2020. u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr

Nakladna kuća Verbum od 1. do 31. srpnja 2020. u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3 - plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude više od 600 vrijednih i zanimljivih naslova, a o kojim je knjigama riječ može se pogledati na poveznici.

Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr od 1. srpnja do 31. srpnja i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3 - plati 2".

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Za sve narudžbe putem web knjižare www.verbum.hr popust za akciju "Uzmi 3 - plati 2" bit će naknadno obračunat u skladu s uvjetima akcije, bez obzira na automatski obračun cijena koji je kupcu vidljiv prilikom zaključivanja narudžbe. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.). (kta)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    5. kolovoz 2020.

    Udienza Appello Papa Libano

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: