Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

10. srpanj 2020.

Vijesti

Zagreb, 28. lipanj 2020.

NOVA UPRAVA PROVINCIJE BOŽJE PROVIDNOSTI DRUŽBE KĆERI BOŽJE

Provincija Božje providnosti u Duhovnom centru u Granešini slavila je svoj redoviti XX. provincijalni kapitul o temi Zajedno hodimo u Božjoj providnosti

Provincija Božje providnosti Družbe Kćeri Božje ljubavi od 25. do 27. lipnja 2020. u Duhovnom centru u Granešini slavila je svoj redoviti XX. provincijalni kapitul o temi Zajedno hodimo u Božjoj providnosti.

Tijekom kapitula promišljalo se i razgovaralo o temama važnima za život Provincije te se u sestrinskoj i molitvenoj atmosferi došlo do odluka i smjernica za život i djelovanje u sljedeće četiri godine.

Posljednji dan Kapitula, u subotu 27. lipnja, izabrano je i novo provincijalno vijeće od četiri savjetnice koje će pomagati s. Gordani Igrec, provincijalnoj glavarici, koju je s. Maria Dulce Adams, vrhovna glavarica, imenovala na tu službu još četiri godine.

Provincijalnu upravu sada čine provincijalna glavarica s. Gordana Igrec, FDC; 1. provincijalna savjetnica i zamjenica provincijalne glavarice s. Ankica Juranović, 2. provincijalna savjetnica s. M. Jeronima Juroš, FDC, 3. provincijalna savjetnica s. M. Elizabeta Ćosić, FDC, i 4. provincijalna savjetnica s. M. Leopoldina Đurić, FDC. (kta/ika)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    8. srpanj 2020.

    Messa nell'anniversario della visita di Papa Francesco a Lampedusa

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: