Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

12. srpanj 2020.

Najave

Komušina, 30. svibanj 2020.

Izravni prijenos programa proslave Dana mladih Vrhbosanske nadbiskupije

Morati će se proslaviti u skladu sa još uvijek važećim mjerama, posebno pak mjerom o broju sudionika javnog okupljanja

U petak, 29. i subotu 30. svibnja 2020. na portalu Nedjelja.ba moći će se pratiti izravni prijenos Svetih misa i klanjanja Presvetom Oltarskom Sakramentu iz župe i Gospinog svetišta u Komušini.

U dopisu kojega je uputio svim svećenicima, redovnicima, redovnicama i vjernicima Vrhbosanske nadbiskupije, kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski, odredio je da će se ovogodišnje svibanjske pobožnosti obaviti prema uobičajenom rasporedu, ali uz poštivanje mjera za sprječavanje širenja koronavirusa i mjera o javnom okupljanju.

Tako će se i zavjet zahvalnosti Gospi Kondžilskoj u Komušini 30. svibnja i ujedno Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije, morati proslaviti u skladu sa još uvijek važećim mjerama, posebno pak mjerom o broju sudionika javnog okupljanja, koje je na području entiteta Republika Srpska ograničeno na 50 osoba.

Kao dio programa predviđenog za petak, 29. svibnja, u 18 sati bit će slavljena Sveta misa u župi i Gospinom svetištu u Komušini koja će se moći pratiti na poveznici. Istog dana će u 21 sat započeti klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu te će i ono biti dostupno u izravnom prijenosu.

U subotu, 30. svibnja kada se na razini Vrhbosanske nadbiskupije obilježava Dan mladih, na YouTube kanalu će također biti moguće pratiti izravan prijenos Mise s brda Kondžilo.

Mise i klanjanje, osim na portalu Nedjelja.ba i YouTube kanalu, bit će moguće pratiti na Facebook stranici Nedjelja. (kta)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    8. srpanj 2020.

    Messa nell'anniversario della visita di Papa Francesco a Lampedusa

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: