Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

8. srpanj 2020.

Najave

Nova Bila, 8. ožujak 2020.

Donatorska večer za "Laudato TV"

U Svadbenom salonu "Maja" u Novoj Biloj 8. ožujka 2020. bit će upriličena donatorska večer za Obiteljsku televiziju "Laudato TV".

Većina župa Travničkog dekanata i KŠC Petar Barbarić odlučili su zajedno organizirati donatorsku večeru u svrhu pomoći djelovanju Laudato TV. Svadbeni salon Maja u Novoj Biloj ustupio je prostor tako da će sudionici ovoga događaja stolicu platiti 50 KM u što je uključena bogata večera, piće, zabava i sama donacija koja ide za Laudato TV.

Organizatori su se pobrinuli osigurati vrijedne tombole. Sve pozivnice su numerirane te će Ksenija Abramović, idejni začetnik i glavna urednica Laudato TV-a, na kraju izvući jednu od pozivnica, a nagrada je hodočašće u Svetu zemlju. Darovatelj ove vrijedne nagrade je G-tour Međugorje u suradnji sa udrugom Sveta Zemlja.

Kako su nam organizatori rekli ovo je prva donatorska akcija ovoga tipa na području BiH, a vjerojatno i šire, za Laudato TV koja je vrlo gledana i na našim prostorima, te se nadaju da će njihova ideja biti inicijalna kapsula za druge dekanate i župe kako u BiH tako i u Hrvatskoj.

Inače, dvojica svećenika iz Vrhbosanske nadbiskupije imenovani su vanjskim suradnicima u BiH Laudato TV koja ima sjedište u Zagrebu. Riječ je o don Anti Lediću župniku župe Presveto Trojstvo iz Novog Travnika i fra Velimiru Bavrka župniku župe sv. Juraj u Vitezu.

Upravo iz tog razloga je i otvoren račun na ime Ante Ledića na koji će vjernici moći uplaćivati donacije za Laudato TV (Anto Ledić Addiko banka 3060263007027505).

Pozivnice se mogu nabaviti već od iduće nedjelje u svim župnim uredima Travničkog dekanata, prenosi nedjelja.ba. (kta)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    28. lipanj 2020.

    Angelus 28 giugno 2020 Papa Francesco

Prethodna
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: