Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

29. rujan 2020.

Najave

Sarajevo, 1. veljača 2020.

Proslava Dana posvećenog života u Sarajevu

Uoči blagdana Svijećnice – Prikazanja Gospodinova kada Crkva slavi i Dan posvećenog života, u subotu, 1. veljače 2020. bit će u katedrali Presvetog Srca Isusova u Sarajevu klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu i molitva Prve večernje Prikazanja Gospodinova s početkom u 17 sati koje će animirati franjevački bogoslovski zbor „Fra Nenad Dujić“ i đakoni.

Euharistijsko slavlje u 18 sati predslavit će o. Mato Anić, ravnatelj i glavni urednik Radio Marije BiH i superior zajednice Družbe Isusove u Sarajevu.

U nedjelju 2. veljače na sam dan proslave, euharistijsko slavlje u 10.30 predslavit će vrhbosanski nadbiskup i metropolit Vinko kardinal Puljić. Na početku misnog slavlja bit će blagoslov svijeća i procesija sa svijećama oko katedrale.

Za vrijeme euharistijskog slavlja u subotu i nedjelju pjevanje animira franjevački bogoslovski zbor „Fra Nenad Dujić“ pod ravnanjem fra Emanuela Josića.

Nakon misnog slavlja na Svijećnicu bit će objed za sve sudionike i sudionice proslave u Svećeničkom domu, ulica Josipa Stadlera 13 u Sarajevu. (kta/kvrpp bih)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    27. rujan 2020.

    Il Papa prega per la pace nel Caucaso

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: