Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

28. rujan 2020.

Vijesti

Zidine, 14. siječanj 2020.

DUHOVNA OBNOVA ZA DUŽNOSNIKE KARLOVAČKE ŽUPANIJE

U karmelu sv. Ilije na Buškom jezeru održana je tradicionalna zimska duhovna obnova za više od 40 dužnosnika Karlovačke županije

Od 9. do 11. siječnja 2020. u karmelu sv. Ilije na Buškom jezeru održana je tradicionalna zimska duhovna obnova za više od 40 dužnosnika Karlovačke županije na čelu s karlovačkim županom Damirom Jelićem i karlovačkim gradonačelnikom Damirom Mandićem.

Bila je jedanaesta godina da dužnosnici iz grada Karlovca odnosno Karlovačke županije dolaze tijekom drugog tjedna siječnja u karmel na Buškom jezeru, a ove kao i prethodne četiri godine duhovnu obnovu vodio je o. Zvonko Martić, prior karmela.

Predavanjima, euharistijskim slavljima, molitvama, razgovorima i druženjima, sudionici duhovne obnove izgrađivali su međusobnu povezanost i produbljivali vjeru. Glavne organizatorice susreta bile su pročelnica grada Karlovca za društvene djelatnosti Andrea Navijalić i županijska pročelnica Marija Medić. Uz župana Jelića nazočile su i njegove zamjenice Vesna Hajsan Dolinar i Martina Furdek Hajdin. Tijekom boravka u karmelu organiziran je i izlet u Tomislavgrad te posjet franjevačkom samostanu gdje je razgledana izložba sakralne odjeće. (kta/ika)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    23. rujan 2020.

    Papa: la tutela della vita sia priorità

Prethodna Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: