Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

29. rujan 2020.

Vijesti

Sarajevo, 14. siječanj 2020.

ZAPOČINJE NOVA SEZONA KMNL-A

Otvaranje ovogodišnje sezone KMNL-a započet će 8. veljače svečanom Svetom misom u kapelici Ivan Pavao II., nakon čega će uslijediti i prvo kolo lige u sportskoj dvorani Renovabis

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u okviru svojih pastoralnih programa za mlade i ove godine nudi župama mogućnost sudjelovanja u Katoličkoj malonogometnoj ligi Vrhbosanske nadbiskupije - KMNL. Cilj lige je okupiti mlade različitih profila i dobi kroz malonogometne aktivnosti obogaćene kršćanskom porukom ljubavi i vjere u život. Na ovaj način se promiče navještaj i život evanđelja s ciljem oblikovanja vlastite slobode, stvaranja mentaliteta civilizacije ljubavi, sakramentalni život, tolerancija, promocija kršćanskih vrijednosti i dostojanstva ljudskog života.

Tako će i ove godine, svoju sportsku sreću na terenu potražiti šest nogometnih ekipa koje će sudjelovati u ovogodišnjoj sezoni Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije, a to su: Kreševo, Jelah, Stup, Žepče, Livno i ekipa Centra za mlade Ivan Pavao II.

Otvaranje ovogodišnje sezone KMNL-a započet će 8. veljače svečanom Svetom misom u kapelici Ivan Pavao II., nakon čega će uslijediti i prvo kolo lige u sportskoj dvorani Renovabis, na adresi Gatačka 18.

Pobjednička ekipa imat će priliku predstavljati Vrhbosansku nadbiskupiju na nacionalnoj završnici KMNL-a u Hrvatskoj.

Ekipe koje će se predstaviti u prvom kolu su: Frama Kreševo - Livno; Župa Stup - NCM Ivan Pavao II.; Žepče - Jelah.

Za više informacija kontakt na mail: mariotucakovic@hotmail.com ili na broj telefona: +387 61 900 730. Kontakt osoba: Mario Tucaković, voditelj KMNL lige, prenosi mrežna stranica mladicentar.org. (kta)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    25. rujan 2020.

    Videomessaggio Papa Francesco per i 75 anni dell'Onu

Prethodna Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: