Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

5. srpanj 2020.

Vijesti

Zagreb, 13. studeni 2019.

ODRŽAN SEMINAR „MOGUĆNOST I IZAZOVI KOMUNIKACIJE U DIGITALNOM OKRUŽENJU“

Sudjelovalo je tridesetak ŠSF iz četiri provincije. Voditelji seminara bili su profesori s Odjela za komunikologiju HKS-a

Školske sestre franjevke Krista Kralja upriličile su seminar „Mogućnost i izazovi komunikacije u digitalnom okruženju“ koji je održan od 8. do 10. studenog 2019. u samostanu sestara Splitske provincije na zagrebačkom Jordanovcu. Sudjelovalo je tridesetak sestara iz četiri provincije: Mariborske, Splitske, Bosansko-hrvatske i Mostarske. Voditelji seminara bili su profesori s Odjela za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta u Zagrebu.

O temi „Biti redovnica na forumu društvenih mreža“ govorio je dr. sc. Anto Mikić. Multimedijalne sadržaje, tehniku snimanja i obrade vizualnih sadržaja sudionicama je približio dr. sc. Krunoslav Novak. O posebnostima izvještavanja za internetske medije te kako pisati za web portale govorio je dr. sc. Ivan Uldrijan. O specifičnostima i karakteristikama komunikacije vjerskih sadržaja govorio je dr. sc. Jerko Valković. Nakon svakog stručnog izlaganja slijedio je praktični rad.

Svrha ove edukacije je cjeloživotno učenje i osposobljavanje za evangelizaciju preko Interneta koji je Areopag današnjice. (kta/kvrpp bih)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    2. srpanj 2020.

    LUGLIO: LE NOSTRE FAMIGLIE

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: