Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

13. kolovoz 2020.

Vijesti

Sarajevo, 17. listopad 2019.

"RISCHIO MINORE" RADIONICA ZA MLADE I „ESCAPE ROOM“

U Sarajevu je, 16. listopada održana radionica za djecu i mlade projekta „Rischio Minore“, koji provode Caritas BiH i „Youth for Peace“ u BiH

U Sarajevu je, 16. listopada 2019. godine održana radionica za djecu i mlade projekta „Rischio Minore“, koji provode Caritas BiH i „Youth for Peace“ u BiH s konzorcijem socijalnih zadruga „Consorzio Leonardo“ iz Italije. Projekt „Rischio Minore“, kojeg financira provincija Friuli-Venezia-Giulia, ima za cilj osnaživanje mladih bez roditeljskog staranja i mladih koji su u riziku, kao i jačanje njihovih vještina, objavljeno je na mrežnoj stranici caritas.ba.

Sudionici su kroz teoriju, vježbu i igru razvili vještine komuniciranja u grupi i parovima koje su im potrebne za svakodnevni život i uključivanje u društvo. Dodatno, u okviru dogovorene suradnje projekta „Rischio Minore“ i „Fox in a Box escape room u Sarajevu, sudionici su imali priliku posjetiti ovu „sobu za bijeg“ i zajedno s trenerima rješavati niz zagonetki u dvije tematske sobe. „Ekipe su pokazale timski duh i unatoč mnoštvu zagonetki su uspjele udružiti snage, iskoristiti svoje vještine, efektivno komunicirati i za manje od 60 minuta završiti zadatak!“, navodi se u priopćenju Caritasa BiH. (kta)

foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    2. kolovoz 2020.

    Le parole del Papa per il lavoro - Angelus 2020 08 02

Prethodna Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: