Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

22. siječanj 2020.

Najave

Sarajevo, 14. listopad 2019.

Predstavljanje knjige "Osobni poziv - Duboka preobrazba kroz duhovne vježbe"

U organizaciji Marignacija d.o.o. i Rezidencije Družbe Isusove u Župi sv. Ignacija Lojolskog (Hercegovačka 1b) u sarajevskom naselju Grbavica u ponedjeljak, 14. listopada 2019. u 20 sati bit će upriličeno predstavljanje knjige prof. dr. sc. Herberta Alphonsa, D. I. "Osobni poziv - Duboka preobrazba kroz duhovne vježbe".

O knjizi će govoriti: p. Mato Anić, D. I., fra Danijel Rajić, dr. sc. Sandra Bjelan-Guska i dr. sc. Marica Čunčić, prevoditeljica i urednica hrvatskog izdanja. Moderatorica će biti Nataša Mandić. Pozdravnu riječ uputit će kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski.

"Prije nekog vremena iz tiska je izašlo hrvatsko izdanje knjige 'Osobni poziv' p. Herberta Alphonsa, D. I., (duboka preobrazba kroz duhovne vježbe) u prijevodu dr. sc. Marice Čunčić. Knjiga je već predstavljena u više gradova u Hrvatskoj, a nedavno i u Mostaru te nam je radost i zadovoljstvo pozvati Vas na predstavljanje knjige u Sarajevu. Jedan od recenzenata, p. Mijo Nikić, D. I., ovako je sažeo poruku ove knjige: 'Otkriti svoj osobni poziv i biti uvjeren da je to zaista volja Božja, velika je milost i sreća koja se čovjeku može dogoditi. Kako do toga dolazi i kako otkriti Božju volju za svoj život, možemo doznati u ovoj knjizi oca Herberta Alphonsa', stoji u pozivu organizatora. (kta)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    20. siječanj 2020.

    Omelia Papa Francesco Santa Marta

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: