Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

18. veljača 2020.

Vijesti

Sarajevo, 12. rujan 2019.

GODIŠNJE PLANIRANJE AKTIVNOSTI NCM-A "IVAN PAVAO II."

Djelatnici su se osvrnuli na proteklu godinu, a razgovaralo se i o novim projektima koji čekaju svoju realizaciju

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu je mjesto koje više od deset godina okuplja mlade iz svih dijelova Bosne i Hercegovine pružajući im priliku za rast i razvoj te promičući kršćanske vrijednosti kroz znanje, duhovnost i susrete.

U prostorijama NCM Ivan Pavao II. od 3. do 5. rujna 2019. održano je godišnje planiranje aktivnosti za djelatnike Centra za mlade. Zajedno s ravnateljem don Šimom Maršićem i zamjenicom ravnatelja Renatom Vrdoljak, djelatnici su se najprije osvrnuli na proteklu godinu - izazove, poteškoće, probleme, ali i uspjehe i postignuća.

Svako jutro susret je započinjao Svetom misom u kapelici sv. Ivana Pavla II., nakon čega bi uslijedio rad na planiranju, pauza, te nastavak.

Da bi Centar za mlade rastao, živio i djelovao potrebno je pronaći probleme i istaknuti dobre i kvalitetne aktivnosti, stoga se radilo na novoj raspodjeli projektnih aktivnosti i značajnih događaja koje organizira ova ustanova.

Također, razgovaralo se o novim projektima koji čekaju svoju realizaciju u započetoj akademskoj godini tražeći najbolje načine, sredstva i mogućnosti da bi oni uspjeli a ponajprije odjeknuli i imali djelotvornosti na područjima gdje su mladi, za koje Centar i postoji.

Ono što je uvijek bitno je podrška koju neprestano djelatnici trebaju pružati jedni drugima, pokazujući nadu i vjeru u kolegu pored sebe da svojim talentima i sposobnostima može učiniti i slagati mozaik koji Centar za mlade pruža mladima. To je ono što i ravnatelj don Maršić uvijek naglašava svojim djelatnicima - međusobna podrška, razumijevanje, vjera u svoje sposobnosti i uvažavanje kritike da bi mogli rasti i napredovati.

Djelatnici Centra za mlade zaželjeli su svim mladima, studentima i učenicima obilje Božjeg blagoslova u narednoj akademskoj/školskoj 2019./2020. godini da rastu, sazrijevaju i razvijaju svoje sposobnosti i talente te ih dijele s drugima, prenosi mrežna stranica mladicentar.org. (kta)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    16. veljača 2020.

    Papa Francesco: se non si ama il prossimo si uccide se stessi

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: