Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

21. siječanj 2020.

Vijesti

Bosansko Grahovo, 19. srpanj 2019.

MNK SELJAK IZ LIVNA POBJEDNIK TURNIRA „SV. ILIJA 2019“ U BOSANSKOM GRAHOVU

U sklopu višednevne kulturno-vjerske manifestacije „Dani sv. Ilije proroka“ u Bosanskom Grahovu

U sklopu višednevne kulturno-vjerske manifestacije „Dani sv. Ilije proroka“ u Bosanskom Grahovu je 17. srpnja 2019. održan XVIII. pozivni malonogometni turnir „Sv. Ilija 2019.“ Ovaj tradicionalni sportski događaj, koji je ove godine postao „punoljetan“, održan je na nogometnom igralištu Osnovne škole Grahovo a okupio je osam malonogometnih momčadi iz Hrvatske i Hercegbosanske županije.

Svoje snage odmjerili su: Veterani GOŠK-a iz Kaštel Gomilice, Vetrani NK Dinara iz Knina, MNK Knin, MNK Seljak Livno, MNK Čulin mlin Livno, Hrvatski pleter Drvar, Šumarija Bosansko Grahovo i ekipa domaćina Udruga Don Juraj Gospodnetić Bos. Grahovo.

U finalnom ogledu sastala su se dva malonogometna kluba iz Livna, trenutačno zasigurno dvije najjače momčadi na području cijele Hercegbosanske županije - MNK Seljak i MNK Čulin mlin, a pobijednički pehar osvojili su nogometaši Seljaka svladavši protivnika rezultatom 3:1.

Organizatori su finalistima uručili medalje i pehare, a medaljama su nagrađeni i najbolji strijelac i vratar turnira. Sve su ekipe dobile i priznanja za sudjelovanje na turniru, a ovdje treba posebno spomenuti veterane NK Dinara iz Knina koji su sudjelovali na svim dosadašnjim turnirima u čast sv. Iliji u Grahovu – dakle, ove godine po 18. put.

Nakon turnira svi su natjecatelji nastavili druženje u prostorijama Hrvatskoga kulturnog centra Korita koji je u izgradnji.

Domaćini iz Grahova s ponosom najavljuju vrhunski sportski događaj početkom 9. mjeseca kada će u Bos. Grahovu veterani NK Hajduk iz Splita odigrati prijateljsku utakmicu s nogometnom ekipom domaćina Udruge Don Juraj Gospodnetić. (kta/udjg)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    20. siječanj 2020.

    Omelia Papa Francesco Santa Marta

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: