Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

18. kolovoz 2019.

Vijesti

Sarajevo, 17. svibanj 2019.

ZAPOČEO MARIJATON 2019.

Geslo ovogodišnjega Marijatona glasi: "Isus je Gospodin"

U petak, 17. svibnja 2019. godine započeo je Marijaton ili maraton za Radio Mariju. Riječ je svjetskom događaju koji okuplja milijune slušatelja diljem svijeta u jednu veliku obitelj koja molitvom i financijskim sredstvima podržava otvaranje novih postaja Radio Marije. Marijaton će trajati do 19. svibnja. Geslo ovogodišnjega Marijatona glasi: “Isus je Gospodin”. Tom prigodom iz Radio Marije BiH uputili su poziv koji prenosimo u cijelosti:

Budite s nama kroz dane Marijatona. Molite s nama:

- Petak, 17. svibnja u 19 sati prenosimo Svetu misu iz Svetišta naše Gospe od Guadalupe u Mexicu zajedno sa svih 80 postaja na pet kontinenata.

- Subota, 18. svibnja u 18.30 sati uključujemo se u Baziliku Navještenja u Nazaretu i ponovno, u zajedništvu sa svim radiopostajama u svijetu, molimo svetu krunicu. Molitvi svete krunice prethodit će cjelodnevno klanjanje od 8 do 19 sati u kapelici Milosrdnoga Isusa u sarajevskom studiju na adresi Zagrebačka 18.

Radio Marija Bosne i Hercegovine pokrenula je akciju za prikupljanje novčane potpore za Radio Mariju u nama dragoj i susjednoj Makedoniji. Do sada je program emitirala putem interneta, a od travnja ove godine je počela emitiranje putem radiovalova i ovo je prva zemaljska frekvencija na teritoriji države koja je dodijeljena mediju s vjerskim sadržajem.

Dragi slušatelji, pozivamo vas da svojim molitvama i, u skladu sa svojim financijskim mogućnostima, podržite ovo veliko Marijino djelo. Pomozimo Gospi da bi ona pomogla nama! (kta)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    7. kolovoz 2019.

    Papa Francesco, udienza generale in aula Paolo VI

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2019 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: