Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

19. kolovoz 2019.

Najave

Banja Luka, 27. travanj 2019.

Svečani uskrsni koncert u Banjoj Luci

U subotu, 27. travnja 2019. održati će se Svečani uskrsni koncert u župnoj crkvi Pohoda Blažene Djevice Marije u Banja Luci s početkom u 18.30 sati. Na koncertu će nastupiti zagrebački glazbenici: Arijana Gigliani Philipp, sopran, Lara Silvestri Valdevit, violina i Edmund Andler Borić, orgulje. Na programu su djela velikana klasične glazbe Handela, Mascagnija, Mozarta, Bacha i drugih.

Program su organizirali Napretkova podružnica u Banjoj Luci u suradnji s Napretkovim kulturnim centrom iz Zagreba pod pokroviteljstvom Središnje Uprave HKD –a Napredak iz Sarajeva.

Povodom Svečanog uskrsnog koncerta, HKD Napredak i Planinarsko društvo Napredak-Stjepan Planić iz Zagreba, za svoje članove i prijatelje organiziraju jednodnevni izlet u Banja Luku. Tom prigodom posjetit će samostane Svete Obitelji u Aleksandrovcu kao i Trapistički samostan Marija Zvijezda u Banjoj Luci. Planiran je i obilazak utvrde Kastel u Banjoj Luci, a na kraju i posjet župnoj crkvi Pohoda Blažene Djevice Marije u Banjoj Luci u kojoj će biti izveden koncert.

Svi koji su zainteresirani za ovaj izlet, sve informacije mogu dobiti u prostorima Napretkovog kulturnog centra u Zagrebu, Bogovićeva 1 ili putem telefona 01 48 13 156 i 095 519 41 89, a najkasnije do srijede, 24. travnja 2019. (kta/hkdn)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    7. kolovoz 2019.

    Papa Francesco, udienza generale in aula Paolo VI

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2019 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: