Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

21. srpanj 2019.

Najave

Sarajevo, 15. travanj 2019.

Napretkovi Uskrsni dani 2019.

Ovogodišnji Napretkovi Uskrsni dani počinju u ponedjeljak, 15. travnja 2019. u 19 sati izložbom Udruge likovnih umjetnika HKD Napredak, koja se tradicionalno održava u Maloj galeriji crkve sv. Ante na Bistriku. Napretkovi umjetnici će se predstaviti s četrdesetak djela u svim tehnikama.

Uskrsni koncert Napretkove Glavne podružnice Mostar, uz nastup Katedralnog mješovitog zbora „Marija“ je na Uskrsni ponedjeljak, 22. travnja u 19 sati u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve.

Središnji događaj blagdanskog programa je Napretkov svečani uskrsni koncert, koji će se održati u srijedu, 24. travnja u 19 sati u Franjevačkom međunarodnom studentskom centru u Sarajevu, uz sudjelovanje eminentnih umjetnika. Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli!

Napretkov malonogometni turnir za veterane i pionire - Memorijalni turnir Zdravko Bošnjak-Čavta, održat će se u subotu i nedjelju, 4. i 5. svibnja u 9 sati na nogometnom stadionu NK SAŠK 1910 Napredak u Doglodima, Sarajevo.

Dvanaesti Uskrsni boćarski turnir na programu je u nedjelju, 5. svibnja na terenima Boćarskog kluba Napredak Willa u Pijačnoj ulici s početkom u 13 sati. Kao i uvijek očekuje se sudjelovanje najboljih bh boćara. (kta/hkdn)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    14. srpanj 2019.

    Francesco: l’amore si esprime con la misericordia verso chi è nel bisogno

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2019 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: