Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

26. rujan 2020.

Pod povećalom

Sarajevo, 6. travanj 2019.

Poziv mladima na susret s papom Franjom u Republici Sjevernoj Makedoniji

Nakon uspješnog susreta mladih s papom Franjom u Bosni i Hercegovini 2015. godine, mladi iz Bosne i Hercegovine imat će priliku ponovno se susresti sa Svetim Ocem u Republici Sjevernoj Makedoniji u Skopju, 7. svibnja 2019. Odlazak mladih na ovaj značajni događaj iz BiH koje će se održati pod geslom Ne boj se, malo stado (Lk 12, 32) organizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Prema objavljenom programu posjete pape Franje Republici Sjevernoj Makedoniji predviđeno je da se Papa susretne s vjerskim liderima, služi Svetu misu na trgu, te sudjeluje ekumenskom i međureligijskom susretu s mladima. Odlazak na susret s papom Franjom planiran je 6. svibnja u ranim jutarnjim satima, a povratak dva dana kasnije, 8. svibnja u popodnevnim satima.

Svi zainteresirani mladi prijaviti se mogu putem online prijavnog obrasca dostupnog na službenoj stranici Centra za mlade. Za prijavu potrebno je poslati: ime i prezime, spol, datum rođenja, telefon, e-mail, mjesto-župa, veličina majice (S, M, L, XL, XXL), broj putovnice, te napisati naznake u slučaju neke bolesti (alergije, posebna terapija i sl.). Prijaviti se možete pojedinačno ili u skupini, a sve gore naznačene podatke potrebno je ispuniti za svakog pojedinačno.

U slučaju da netko želi biti volonter na susretu, potrebno je da u polju na prijavnom obrascu to i naznači. Prijave su otvorene do 16. travnja, a prijaviti se može putem e-maila: ncm.marijana@gmail.com

Broj mjesta je ograničen. Participacija za sudjelovanje na susretu s Papom u Republici Sjevernoj Makedoniji iznosi 30,00 KM po osobi. U cijenu su uračunati troškovi prijevoza, majice, dok će organizator putovanja osigurati besplatan smještaj za sudionike koji će biti smješteni u sportskoj dvorani.  

Kontakt osobe za odlazak mladih u Republiku Sjevernu Makedoniju su Marijana Miketek i Josip Milanović, a više informacija o ovome susrete može se dobiti putem telefona: +387 33 788 406 ili +387 33 766 225, prenosi mrežna stranica mladicentar.org. (kta)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    23. rujan 2020.

    Papa: la tutela della vita sia priorità

Prethodna Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: