Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

18. lipanj 2019.

Vijesti

Slavonski Brod, 11. listopad 2018.

PREDSJEDNICA REPUBLIKE HRVATSKE GRABAR-KITAROVIĆ POSJETILA ZLATNI CEKIN

Centar za rehabilitaciju i odgoj djece ove godine obilježava 25. obljetnicu djelovanja svoje ustanove, a na brizi je franjevcima Bosne Srebrene

U okviru svoga boravka na području Brodsko-posavske županije predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović pohodila je u srijedu, 10. listopada 2018. Zlatni cekin - Centar za rehabilitaciju i odgoj djece u Slavonskom Brodu, koji ove godine obilježava 25. obljetnicu djelovanja svoje ustanove, a na brizi je franjevcima Bosne Srebrene.

Srdačni su bili susreti predsjednice s djecom s posebnim potrebama, koja su joj na svoj spontan način zagrljajima iskazali ljubav i radost. Nakon što je u pratnji djelatnika i ravnatelja fra Ilije Jerkovića i Marijane Cmrečnjak Majstorić obišla odjele ustanove djeca i njihove odgojiteljice priredili su za predsjednicu i kratki program u vanjskom paviljonu. Simboličnim slikom, koju su djeca sama izradila, darivali su svoju predsjednicu, a potom je slijedilo zajedničko fotografiranje.

Svoju zahvalu u ime djelatnika i roditelja izrekao je predsjednici Grabar-Kitarović na kraju ravnatelj fra Ilija naglasivši kako su tu ustanovu posjetili brojni ugledni gosti, no posjet predsjednice ipak im je posebno dragocjen. (kta/b.l.)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    16. lipanj 2019.

    Papa ai bambini di Camerino:Gesù aiuta sempre a rialzarci

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2019 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: