Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

23. travanj 2019.

Vijesti

Split, 16. rujan 2018.

RIVOM ODJEKIVALA DJEČJA PJESMA I PLES

Koncert u sklopu Trećeg nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji

Poslije velikog humanitarnog koncerta „Obitelji za najmanje" u sklopu Trećeg nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji, koji je u petak, 14. rujna 2081. na Rivi okupio veliki broj glazbenika s namjerom da pjesmom razvedre srca Splićana i srca svih ljudi dobre volje diljem Hrvatske te namaknu sredstva za kupovinu medicinskog aparata za potrebe Klinike za dječju kirurgiju KBC-a Split red je došao i na male glazbenike.

Tako su u subotu 15. rujna na splitskoj Rivi radost odrastanja u obitelji posvjedočili najmanji - djeca - i to pjesmom. Na dječjem koncertu nastupili su dječji zborovi „Mala Terezija“ (Split) i „Leopoldice“ (Kaštel Novi); djeca iz župa sv. Andrije (Split) i sv. Josipa (Dugi Rat); obitelji Majić, Kosor i Petrušić; obiteljski zbor „Unica harmonia“; Centar za rehabilitaciju „Mir“; KUD „Ante Zaninović.

Geslo Trećeg susreta hrvatskih katoličkih obitelji glasi „Obitelj izvor života i radosti“ što su djeca najbolje potvrdila svojim nastupom pred mnogobrojnom publikom i pod budnim okom voditeljica i roditelja. Bilo je tu plesa i pjesme u izvedbi djece iz vrtića, KUD-ova, dječjih župnih zborova te obitelji s mnogobrojnom djecom.

Susret je završio radosno uz pjesmu svih prisutnih i s porukom da nikada ne zaboravimo vjerovati Ljubavi i vjerovati u Ljubav jer Ona za nas i oko nas stvara svu ovu ljepotu, svu dječicu, ove predivne obitelji, Ona stvara naše novo Sutra i ima zadnju riječ! (kta)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    21. travanj 2019.

    Il Papa nella domenica di Pasqua auspica ponti non muri nel mondo

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2019 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: