Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

19. ožujak 2019.

Vijesti

Sarajevo, 13. ožujak 2018.

PREZENTACIJA PROJEKTA P.O.W.E.R.

Stvaranje novih mogućnosti za rad, zapošljavanje i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom

Pozivaju se predstavnici medija na info sesiju projekta P.O.W.E.R. koja će se održati u četvrtak, 15. ožujka 2018. s početkom u 11 sati u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., ulica Gatačka br.18, Sarajevo.

Cilj Info sesije je prezentirati projekt P.O.W.E.R. svim zainteresiranim subjektima u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, te razmijeniti iskustva i prikupiti prijedloge od sudionika za kvalitetnu realizaciju projektnih aktivnosti. Projekt P.O.W.E.R. ima za cilj stvaranje novih mogućnosti za rad, zapošljavanje i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom.

Projekt P.O.W.E.R. financira Europska unija, kroz IPA II Program prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina - Crna Gora. Ukupna vrijednost projekta je 459.776 eura od čega Europska unija financira 390.800 eura. Projekt provodi Caritas Bosne i Hercegovine u suradnji s partnerima iz BiH i Crne Gore: Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., Udruga roditelja i djece s posebnim potrebama Vedri osmijeh, Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom Federacije BiH, Caritas Barske nadbiskupije, Udruženje Paraplegičara Bar i Biznis start-up centar iz Bara.

Mediji se pozivaju da uzmu izjave od predstavnika Delegacije Europske unije i projektnog osoblja u 10.45 sati, te da proprate info sesiju. (kta)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    17. ožujak 2019.

    Papa: in Quaresima la preghiera ci illumini

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2019 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: