Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

22. siječanj 2019.

Najave

Foto arhiv

Foto arhiv

Sarajevo, 2. veljača 2018.

Proslava Dana posvećenog života 2018. u sarajevskoj katedrali

Misno slavlje u četvrtak, 1. veljače u 18 sati predslavi provincijal fra Jozo Marinčić, a na Svijećnicu u 10.30 kardinal Vinko Puljić.

Uoči blagdana Svijećnice - Prikazanja Gospodinova kada Crkva slavi i Dan posvećenog života, u četvrtak, 1. veljače 2018. bit će u katedrali Presvetog Srca Isusova u Sarajevu klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu i molitva prve Večernje Prikazanja Gospodinova s početkom u 17. Euharistijsko slavlje u 18 sati predslavit će provincijal Franjevačke provincije Bosne Srebrene fra Jozo Marinčić.

U petak, 2. veljače na sam dan proslave, euharistijsko slavlje u 10.30 sati predslavit će nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić. Na početku Misnog slavlja bit će blagoslov svijeća i procesija sa svijećama oko katedrale.

Za vrijeme euharistijskog slavlja u četvrtak i petak pjevanje animira franjevački bogoslovski zbor „Fra Nenad Dujić“ pod ravnanjem fra Emanuela Josića uz sudjelovanje redovnica grada Sarajeva i bogoslova Vrhbosanskog bogoslovnog sjemeništa.

Nakon Misnog slavlja na Svijećnicu kardinal Puljić poziva sve sudionike i sudionice proslave na domjenak u Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu (Josipa Stadlera 5) u Sarajevu. (kta/kvrpp bih)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    20. siječanj 2019.

    Videnews Angelus Papa Francesco

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2019 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: