Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

19. listopad 2018.

Vijesti

Tešanj, 11. siječanj 2018.

KARDINAL PULJIĆ POHODIO OPĆU BOLNICU U TEŠNJU

Razlog pohodu bio je posjet župniku župe Ularice, vlč. Iliji Miškiću koji se nalazi na postoperativnom oporavku

U srijedu, 10. siječnja 2018. u posjetu Općoj bolnici Tešanj boravio je kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski, u pratnji osobnog tajnika vlč. Ante Zubaka i jelaškog župnika don Ilije Marinovića.

Razlog pohodu bio je posjet župniku župe Ularice, vlč. Iliji Miškiću koji se nalazi na postoperativnom oporavku u tešanjskoj bolnici.

Kardinala Puljića je na ulazu u bolnicu dočekao primarijus doc. dr. sci. med. Hasan Škiljo, ravnatelj bolnice, sa svojim najbližim suradnicima i načelnik Općine Tešanj mr. sc. Suad Huskić.

Nakon posjeta vlč. Miškiću, u ravnateljstvu bolnice upriličen ja srdačan razgovor uz kavu. Ravnatelj bolnice izrazio je zahvalnost Kardinalu na izdvojenom vremenu za posjet i zanimanje za rad i uvjete rada liječnika u Tešnju. Kardinal Puljić se zahvalio osoblju bolnice na čelu s primarijusom Škiljom za brigu, ljubaznost i ljudskost koju svakodnevno iskazuju svojim pacijentima pa i samom velečasnom Miškiću.

Kardinalu Puljiću se obratio i načelnik općine Tešanj g. Huskić, izrazivši zahvalnost za brigu i posjet bolnici te izvijestio o stanju u općini Tešanj, s vjerskog, nacionalnog i gospodarskog gledišta. Kardinal je izrazio zadovoljstvo radom Općine Tešanj na svim područjima te poželio i daljnji uspjeh u radu.

Na odlasku, kardinal Puljić je obišao pojedine odjele bolnice te se susreo s bolesnicima koji su ga s radošću pozdravljali. (kta/a.m.)


foto

PREPORUČI
Katehetski ured Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    18. listopad 2018.

    Papa Francesco Messa a santa Marta

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2018 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: