Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

19. listopad 2018.

Vijesti

Bar, 13. prosinac 2017.

POSJETA CARITASU CRNE GORE

Posjeta sa sastankom bio je prilika za daljnju izgradnju suradnje u novim projektima!

U ponedjeljak, 11. prosinca 2017. ravnatelj Caritasa Bosne i Hercegovine mons. Tomo Knežević sa suradnicima posjetio je Središnjicu Caritasa Crne Gore koji ima sjedište u gradu Baru. Goste iz Bosne i Hercegovine primio je ravnatelj gosp. Marko Djelović sa suradnicima. Nacionalni Caritas Crne Gore čine dva nad/biskupijska Caritasa: Caritas Barske nadbiskupije i Caritas Kotorske biskupije. Aktualni predsjednik Caritasa Crne Gore je kotorski biskup mons. Ilija Janjić.

Upriličen je susret s barskim nadbiskupom mons. Rrokom Gjonlleshajom. Tom prilikom ravnatelj Caritasa BiH zahvalio je na dosadašnjoj kvalitetnoj i odgovornoj suradnji kao i spremnosti zajedničkog sudjelovanja u projektima prekogranične suradnje. Tom prilikom izrečena je spremnost daljnje suradnje i sudjelovanje u novim projektima koji nadilaze granice jednog i drugog Caritasa.

Nakon obilaska novosagrađene katedrale u Baru i Središnjice Caritasa Crne Gore, koja je izgrađena na zemljištu Barske nadbiskupije u blizini Nadbiskupskog ordinarijata, upriličen je zajednički sastanak s temom o daljnjoj suradnji dvaju Caritasa. Nakon završetka sastanka gosti iz Sarajeva posjetili Kotor i Kotorski zaljev. (kta/caritas.ba)


foto

PREPORUČI
Katehetski ured Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    18. listopad 2018.

    Papa Francesco Messa a santa Marta

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2018 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: