Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

19. listopad 2018.

Vijesti

Varaždin, 10. studeni 2017.

NOVA DONACIJA KNJIGA HKD NAPREDAK KŠC-u U ŽEPČU

Riječ je o tristotinjak knjiga za čiju su donaciju zaslužne uršulinke iz Varaždina, HKD Napredak Varaždin i HAZU Varaždin - Zavod za znanstveni rad

Varaždinski ogranak Hrvatskoga kulturnog društva Napredak donirao je u četvrtak 9. studenoga pošiljku knjiga salezijancima u BiH. U pošiljci koju je predsjednik HKD-a Napredak Varaždin Ivan Bošnjak uručio Danijelu Vidoviću, povjereniku za pastoral mladih Hrvatske salezijanske provincije „Sveti Ivan Bosco", nalaze se, između ostalih, beletristički i znanstveni naslovi, stručne i druge knjige.

Riječ je o tristotinjak knjiga za čiju su donaciju zaslužne uršulinke iz Varaždina, HKD Napredak Varaždin i HAZU Varaždin - Zavod za znanstveni rad, a koje će svoje odredište pronaći u Gimnaziji i Tehničko-obrtničkoj školi Katoličkog školskog centra „Don Bosco" u Žepču u BiH.

Salezijanac Danijel Vidović zahvalio je HKD-u Napredak kao i svima koji su na bilo koji način pomogli u prikupljanju i donaciji knjiga. Iz Napretka se također zahvaljuju dosadašnjim donatorima: HAZU Hrvatska, HAZU Varaždin, Gradskoj knjižnici Varaždin, Knjižnici „Nikola Zrinski" Čakovec, Državnom arhivu Varaždin, obitelji Topić iz Novog Marofa, Spahija iz Čakovca, Kolmanić iz Čakovca, Vertuš iz Čakovca, Hirš iz Varaždina, Uršulinskom samostanu u Varaždinu i ostalima. (kta/ika)

PREPORUČI
Katehetski ured Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    18. listopad 2018.

    Papa Francesco Messa a santa Marta

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2018 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: