Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

27. svibanj 2018.

Vijesti

Sarajevo, 18. svibanj 2017.

OBAVIJEST O ORGANIZIRANOM PRIJEVOZU IZ SARAJEVA NA DAN MLADIH VRHBOSANSKE NADBISKUPIJE

Potrebno se prijaviti do 24. svibnja 2017.

Bliži se 46. Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije, koji će se ove godine održati 26. i 27. svibnja 2017. u Gospinom svetištu u Komušini pod geslom Velika mi djela učini svesilni (Lk 1, 49).

Komušina kao mjesto duhovnosti, susreta i radosti i ove godine okupit će veliki broj mladih iz Vrhbosanske nadbiskupije, Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije, Banjolučke biskupije, te goste iz Splita koji će animirati Svetu misu i popodnevni program u subotu.

Kako bi ponudili što većem broju mladih mogućnost odlaska na Dan mladih, Centar za mlade Ivan Pavao II. organizirat će prijevoz iz Sarajeva.

Svi mladi koji žele sudjelovati na programu u petak, 26. svibnja (Živa biblioteka, klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom ) i subotu, 27. svibnja, potrebno je prijaviti se do 24. svibnja na mail: josip.ncm@gmail.com ili porukom na Facebook profil Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Polazak autobusa je u 12 sati ispred Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. (Žrtava fašizma bb). Mladima je osiguran smještaj i obroci, no svi mladi moraju ponijeti sa sobom vreću za spavanje i podmetače. Mladi iz Sarajevskog dekanata, Kreševskog dekanata i Žepačkog također mogu kontaktirati. Broj mjesta je ograničen! Cijena povratne karte iznosi 10 KM. (kta/mladicentar)

PREPORUČI
Katehetski ured Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    25. svibanj 2018.

    Papa Francesco: la scuola sia luogo di incontro, crescita e formazione

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2018 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: