Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

26. lipanj 2019.

Vijesti

Sarajevo, 20. ožujak 2015.

NA INTERNETU DOSTUPNA VERZIJA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE „72 SATA BEZ KOMPROMISA“

Tekstovi i fotografije o velikoj prošlogodišnjoj volonterskoj akciji na području Nadbiskupije

Iako je od treće a ujedno i najveće volonterske akcije na području Vrhbosanske nadbiskupije pod nazivom „72 sata bez kompromisa“ prošlo šest mjeseci, pozitivne reakcije na uspješno realizirane projekte na adresu Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ koji je i nositelj ove akcije još uvijek pristižu. Akcija koja je u rujnu prošle godine okupila 1 000 mladih iz cijele Bosne i Hercegovine koji su na 65 projekata radili za socijalno ugrožene osobe, kao i osobe koje su nastradale u svibanjskim poplavama prošle godine kroz tekstove i fotografije u projektnoj dokumentaciji koju je publicirao Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ sada je dostupna i na službenoj stranici NCM-a „Ivan Pavao II.“

Dokument koji se može pogledati na poveznici http://www.mladicentar.org/downloads/dokumentacija-72h-web.pdf donosi zanimljive tekstove o projektima koji su se realizirali tijekom tri dana trajanje akcije praćene fotografijama s projektnih aktivnosti.

„Osim tekstova i fotografija u projektnoj dokumentaciji sigurno ćete uživati u zanimljivim i šaljivim fotografijama naših volontera koji su unatoč odgovornim projektima pronašli vrijeme za smijeh, igru, šalu ali i ples. Sigurno smo da će ova online verzija dokumentacija biti omiljeno štivo naših volontera“, poručuju iz Centra za mlade. (kta)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    23. lipanj 2019.

    Papa Francesco - Santa Messa e Processione

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2019 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: