Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

4. lipanj 2020.

Vijesti

Foto arhiv

Foto arhiv

Rijeka, 3. travanj 2014.

5. FESTIVAL TRSAT, FESTIVAL HRVATSKOGA KATOLIČKOG FILMA

Na Festivalu sudjeluju filmovi svih žanrova u kojima se iskazuju evangelizacijske i društvene vrijednosti Katoličke Crkve u Hrvata

U Svetištu Majke Božje Trsatske u Rijeci od 5. do 7. lipnja održat će se 5. festival Trsat, festival hrvatskoga katoličkog filma kojega organiziraju Istra film iz Rijeke i Franjevački samostan Trsat.

Taj specijalizirani filmski festival na jednom mjestu okuplja i natjecateljskom vrednovanju izlaže godišnju produkciju katoličkih filmova snimljenih u Hrvatskoj i njenoj dijaspori širom svijeta, ističu iz Organizacijskog odbora.

Na Festivalu sudjeluju filmovi svih žanrova u kojima se iskazuju evangelizacijske i društvene vrijednosti Katoličke Crkve u Hrvata - igrani, dokumentarni, animirani, obrazovni, amaterski...

Organizatori dodaju kako su prethodna četiri festivala polučila medijsku pozornost i ukazala na vrijedna ostvarenja filmova toga žanra i tematike. Prijavnica se nalazi na službenoj stranici Svetišta Majke Božje Trsatske na kojoj se mogu pročitati i svi detalji vezani uz festival (http://www.trsat svetiste.com/VIJESTI/filmski_festival.html) Prijave za peti Festival Trsat, festival hrvatskog katoličkog filma otvoren je do 30. travnja. (kta/ika)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    1. lipanj 2020.

    Musei Vaticani riapertura

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: